DPO-netværket: Den nye pakke af vejledninger fra Datatilsynet #1

Pris:

Beskrivelse:

Har du ansvaret for, at din organisation eller dele af den overholder de komplekse persondataretlige regler og krav fremadrettet? Så kan det nye DPO-netværk være din vej til at holde dig løbende opdateret og få metoder til at sikre vedvarende compliance.

På første møde i DPO-netværket sætter vi fokus på den nye pakke af vejledninger fra Datatilsynet, herunder om udarbejdelse af konsekvensanalyser (DPIA), behandlingssikkerhed, fortegnelsen og privacy by design.

Netværket faciliteres af Kammeradvokaten og Implement Consulting Group, som er blandt Danmarks førende eksperter på området.

Målgruppe
Netværket er åbent for dig, der har deltaget på Kammeradvokatens og Implement Consulting Groups DPO-uddannelse (Foundation og/eller Practitioner) og andre interesserede fra private virksomheder og offentlige myndigheder, der har et ansvar for håndtering af persondata.

Du har måske rollen som databeskyttelsesrådgiver (DPO), skal arbejde i en DPO-lignende rolle eller tæt sammen med en DPO, it-sikkerhedschef (CIO), complianceofficer eller andre jurister og informationssikkerhedsfolk, der beskæftiger sig med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Deltagelse i møder i DPO-netværket kræver medlemskab. Læs mere om netværket her.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
kontakt@kammeradvokaten.dk

Mere information

 
 HoldnrDatoTidSted
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Pladser 
14-03-2018
14-03-2018
14:00 til 18:00Kammeradvokaten
09-03-2018 23:59
09-03-2018 23:59
Ledige pladser
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
Kammeradvokaten | Vester Farimagsgade 23 | 1606 København V
© Plan2learn 3.8.14