Forum om Ledninger - offentlige myndigheder og anlægsselskaber #2 2018

Pris:

Beskrivelse:

Hos Kammeradvokaten har vi etableret et fagligt forum på ledningsområdet. Vi ønsker at skabe et forum, hvor offentlige myndigheder og anlægsselskaber kan have en åben dialog om de problemstillinger, der rører sig på ledningsområdet, uden at der samtidig skal tages hensyn til flere interesser. Ledningsejerne er organiseret i Dansk Ledningsejerforum, og vi vil gerne etablere et forum for de øvrige parter i ledningssagerne.

Det juridiske omdrejningspunkt er gæsteprincippet for ledninger, som er et retsområde i løbende udvikling. Vi ved, at det er tidskrævende selv at holde sig opdateret om udviklingen i regler og praksis. Deltagelse i forummet giver mulighed for at være fuldt opdateret på ledningsområdet samt for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere.

Vi satser på at afholde 3-4 arrangementer årligt i forummet, hvor vi vil gennemgå nyeste praksis på ledningsområdet samt stille skarpt på konkrete og relevante problemstillinger. Der vil herudover som anført være mulighed for erfaringsudveksling. Medlemskabet i forummet og deltagelse i arrangementerne er gratis.

Målgruppe 
Forum om ledninger er for ansatte hos offentlige myndigheder og anlægsselskaber, der beskæftiger sig med problemstillinger på ledningsområdet.

Information og tilmelding
Skriv til smi@kammeradvokaten.dk, hvis du er interesseret i at deltage i netværket.

Temaet for dette arrangement følger her på siden når vi nærmer os.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
kontakt@kammeradvokaten.dk

Mere information

 
 HoldnrDatoTidSted
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Pladser 
07-06-2018
07-06-2018
14:00 til 16:30Kammeradvokaten
31-05-2018 23:59
31-05-2018 23:59
Ledige pladser
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
Kammeradvokaten | Vester Farimagsgade 23 | 1606 København V
© Plan2learn 3.8.14